top of page

Tjenester

registrert elinstallator.png

Elektroinstallasjoner

Som et autorisert installasjonsfirma kan vi tilby kvalifisert hjelp innenfor elektrofaget. Vi bistår våre kunder med råd og veiledning gjennom hele prosjektet for å komme frem til de beste løsningene.

Brann.png

Årskontroll Brann

Sikkerhet er alltid i fokus hos oss i CRS Elektro. Derfor tilbyr vi årskontroll på deres bygg slik at dere skal føle dere trygge i våre hender

Nødlys.png

Årskontroll Nødlys

Vi ønsker å hjelpe dere til å sikre at alle deres kunder og ansatte skal kunne finne nærmeste nødutgang. Derfor tilbyr vi årskontroll på nødlys.

ekomnettautorisasjon.png

Ekom- Installasjoner

Vi er Ekom autorisert og kan derfor tilby kvalifisert og dyktig hjelp ved vedlikehold og utbygging av kommunikasjons nettverk.

TERMOGRAFERING.png

NEK405-1 Termografering

Elektriske anlegg og elektrisk utstyr skal være trygge i bruk. Forutsetningen er at alle sikkerhetstiltakene regelverket krever er på plass. Gjennom bruk utsettes imidlertid utstyret for ytre påvirkninger, fysiske skader og aldring. Det påvirker behovet for vedlikehold, utskiftinger og oppgraderinger. Derfor tilbyr vi Nek 405-1 Termografering som del av den ledende metoden for elkontroll i det norske markedet.

bottom of page